Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Ishøj søger engageret salgselev

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

  • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
  • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
  • Får ledelsesfaget ”Salgsledelse”, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau?
  • Bliver en del af en stor koncern med et hav af spændende karrieremuligheder?

Så grib muligheden og bliv vores salgselev hos ILVA Ishøj med opstart i jul./aug./sep. 2018.

Mere end en salgsuddannelse!
Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse, med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af koncernens elever bliver undervist på Himmerland Golf & Spa Resort. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken. Som et ekstra element i salgsuddannelsen følger du et talentspor i salgsledelse, der kvalificerer dig til at varetage personaleledelsesopgaver som f.eks. afdelingsleder.

SALG, SALG, SALG!
Som salgselev i ILVA Ishøj er dine vigtigste opgaver salg og vejledning. Du skal derfor synes, at salg er sjovt og udfordrende og have et vinderinstinkt, der får dig til at se og udnytte muligheder i en salgssituation. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du skal ud på salgsgulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette møbler.

Vi ønsker at gøre dig til én kompetent supersælger og møbelekspert - og du bliver naturligvis klædt godt på til opgaven. Foruden skoleophold og din faste plads på sælgerteamet i butikken, vil du deltage på salgs- og produkttræningsforløb, besøge leverandører og prøve kræfter med forskellige produktområder i bolighuset.

Er du konkurrencemenneske og drives du af at skabe resultater?
Hos ILVA Ishøj har vi fokus på i fællesskab at skabe resultater. Salgsmål er en fast del af hverdagen og i form af træning, dialog og feedback, hjælper vi hinanden med at nå salgsmålene. Vi går benhårdt efter at være kundernes foretrukne bolighus og være kendt for en fem- stjernet kundeoplevelse. Derfor søger vi dig, som har mod på at tage ansvar, bliver motiveret af kundekontakt og sætter en ære i at hjælpe kunderne til at finde den bedste løsning, som passer til deres behov.

Gør salgskarriere inden for Danmarks største møbelkoncern. Med en salgselevuddannelse hos ILVA får du en unik mulighed for at blive en del af en stor koncern, hvor karrieremulighederne er mange. En koncern, hvor vi arbejder som et hold, og hvor vi giver plads til dem, som vil fremad – det er kun dit salgstalent, der sætter grænserne for dine videre karrieremuligheder i koncernen.

Interesseret?
Brænder du for at få en elevplads hos os, så send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Send ansøgning" nedenfor. Vi holder samtaler løbende, så send os din motiverede ansøgning allerede i dag!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Industridalen 10, 2635 Ishøj

Stillingstype

Salgselev

Ansøgningsfrist

15.04.2018

Startdato

juli,aug.,sep. 2018

Oprettet

15.03.2018

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA

ILVA er den unikke boligdrøm, der bliver til virkelighed. Et bolighus for alle, der vil give deres hjem et individuelt præg og for alle, som drømmer om en bolig, der rummer fantastiske designs og en unik karakter. Vores kunder møder kreativ inspiration, toneangivende og hyppige udskiftninger i både møbler og boligtilbehør, da vi altid er på forkant med de nyeste tendenser. Vi har 8 bolighuse i Danmark, ét i Malmø og ét på Island. ILVA – Et vindue til verden

Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.


IDdesign A/S

IDdesign er Danmarks førende bolighus-koncern og moderselskabet bag de tre brands IDEmøbler, ILVA og franchisekæden IDdesign. Vi har 72 bolighuse i ind-og udland og beskæftiger godt 1100 medarbejdere. IDdesign ejes af Lars Larsen Group, men fungerer som selvstændige brands.