Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

IDEmøbler Aabenraa søger serviceminded deltidssælger!

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

  • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer? 
  • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
  • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! IDEmøbler i Aabenraa søger lige nu en serviceminded og fleksibel deltidssælger til vores polster- og sengeafdeling. Arbejdstiden er ca. 5 timer om ugen, hvor vagterne primært ligger i weekenderne og ved udvidede åbningstider.

Kunden i fokus
Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos IDEmøbler er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

Jobbet indebærer desuden driftsmæssige opgaver, såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, opfølgende salg, vareopfyldning og udpakning, trimning af afdelingen samt sikring af, at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt. 

Er du udadvendt, og kan du guide kunden til den bedste løsning?
Som vores nye deltidssælger, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har flair for salg og god kundeservice
  • Er imødekommende, smilende og god til at kommunikere med alle slags kunder
  • Har gode IT evner – og gerne erfaring med kassehåndtering
  • Er konkurrencemenneske og drives af at jagte de gode resultater
  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og kender til vigtigheden af at overholde aftaler.

Vil du med på vinderholdet?
I IDEmøbler Aabenraa bliver du en del af et team med 8 friske kollegaer, som stræber efter de gode resultater og samtidig vægter sammenholdet og et godt grin i hverdagen. Som en del af IDdesign A/S og med et landsdækkende butiksnetværk, er vi en stor organisation, hvilket åbner op for en række karrieremuligheder. Hos os har vi fokus på interne karriereveje og udvikling, og vi arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for organisationen.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Løgumklostervej 140, 6200 Aabenraa

Stillingstype

Sælger (deltid)

Ansøgningsfrist

09.04.2018

Startdato

01.05.2018

Oprettet

19.03.2018

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

IDEmøbler

IDEmøbler er det lokale og moderne bolighus, som hjælper med at skabe rammerne for det gode liv og det levende hjem. Vi tror på nærhed, gæstfrihed samt dyb og kompetent viden inden for de produkter, vi sælger. Vores møbler og boligtilbehør er designs for enhver smag, i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Med et landsdækkende netværk, er IDEmøbler i dag repræsenteret med 39 bolighuse i Danmark og ét på Færøerne, hvor vi altid er klar til at byde vores kunder velkommen hjem til IDEmøbler


IDdesign A/S

IDdesign er Danmarks førende bolighus-koncern og moderselskabet bag de tre brands IDEmøbler, ILVA og franchisekæden IDdesign. Vi har 72 bolighuse i ind-og udland og beskæftiger godt 1100 medarbejdere. IDdesign ejes af Lars Larsen Group, men fungerer som selvstændige brands.

Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn