Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Servicemindede deltidssælgere søges til spritnyt ILVA bolighus i Esbjerg

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

  • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer? 
  • Kommer til at arbejde i en ny butik, hvor du sammen med resten af teamet er med til at sætte rammerne?
  • Arbejder i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
  • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! Hos ILVA er vi i rivende udvikling, og vi slår snart dørene op til et nyt bolighus i Esbjerg. I den forbindelse søger vi servicemindede og fleksible deltidssælgere, som skal være med til at give vores kunder en femstjernet købsoplevelse og sikre, at butikken kommer til at topperforme! Stillingen er ca. 10-15 timer om ugen, hvor dine vagter følger butikkens åbningstider, og du skal derfor være klar på at arbejde hver anden weekend. 

Kunden i fokus
Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Jobbet indebærer desuden driftsmæssige opgaver, såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, opfølgende salg, vareopfyldning og udpakning, trimning af afdelingen samt sikring af, at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt. Vi har fokus på produkt- og salgstræning og sørger derfor for, at du kan videreudvikle dit salgstalent samt få inspiration til, hvordan du kan yde kvalificeret og professionel kundebetjening.

Har du salgsevner og evnen til at skabe tillid?
Som vores deltidssælger, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Brænder for at sælge og sætter en ære i at give kunden en femstjernet købsoplevelse.
  • Er konkurrenceminded og har fokus på at skabe de bedste resultater.
  • Er positiv, udadvendt, engageret og kan tage initiativ samt arbejde selvstændigt.
  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og kender til vigtigheden af at overholde aftaler.

Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil med et ønske om at arbejde deltid eller noget helt fjerde. Det vigtigste er dog, at du har lysten og evnen til at sælge og udvikle dine salgsevner. 

Vil du med på holdet?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når de rigtige kandidater er fundet, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig

Arbejdssted

Stormgade 133, 6715 Esbjerg

Stillingstype

Sælger (deltid)

Ansøgningsfrist

25.08.2017

Startdato

01.10.2017

Oprettet

04.08.2017

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent
LinkedIn

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA

ILVA er den unikke boligdrøm, der bliver til virkelighed. Et bolighus for alle, der vil give deres hjem et individuelt præg og for alle, som drømmer om en bolig, der rummer fantastiske designs og en unik karakter. Vores kunder møder kreativ inspiration, toneangivende og hyppige udskiftninger i både møbler og boligtilbehør, da vi altid er på forkant med de nyeste tendenser. Vi har 7 bolighuse i Danmark, ét i Malmø og ét på Island. ILVA – Et vindue til verden

Vil du vide mere om ILVA som arbejdsplads og vores karrieremuligheder? Så mød os på Job og karriere og følg os på LinkedIn.

IDdesign A/S

IDdesign er Danmarks førende bolighus-koncern og moderselskabet bag de tre brands IDEmøbler, ILVA og franchisekæden IDdesign. Vi har 68 bolighuse i ind-og udland og beskæftiger godt 1000 medarbejdere. IDdesign ejes af Lars Larsen Group, men fungerer som selvstændige brands.