Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

IDEmøbler søger vores kommende butikschefer. Vores afdeling i Herlev søger erfaren souschef med ambitioner om at blive butikschef

Vores afdeling i Herlev søger erfaren souschef med ambitioner om at blive butikschef

Kan du se fordelene ved et job som butikschef aspirant, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle kompetencer, så du kan besidde en stilling som vores kommende butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål.
 • Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere, hvor karrieremulighederne er mange?
 • Skaber motivation og udvikler salgsteamet. Hermed skaber en høj trivsel og gode resultater?
 • Går forrest som sælger og købmand.

Så er du måske vores nye butikschef aspirant!  IDEmøbler Herlev søger en energisk, resultatorienteret og indflydelsesrig aspirant, som - i samarbejde med bolighusets butikschef - skal stå i spidsen for at sikre forsat positiv udvikling og motivere personalet til at nå fastsatte mål. Vi søger dig, der har en målrettet ambition om - på sigt at blive butikschef.

Jobbet
I jobbet som aspirant kommer du til at have flere kasketter på. Foruden salg og vejledning af vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder medansvaret for den daglige ledelse af butikkens ansatte. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv i bolighuset, kan uddelegere og følge op og ikke mindst har lysten til at gå forrest som det gode eksempel for dine kollegaer.  Du er drevet af at realisere målsætninger og har evnen til at skabe kamp- og salgsgejst blandt dine kollegaer samt inspirere til at nå fælles mål og de bedste resultater. Hos IDEmøbler er kunden i centrum, og vi lægger stor vægt på at give kunderne den bedst mulige vejledning og service, hvilket er en målsætning, du som leder skal være med til at sikre. Jobbet indeholder desuden fast opgaver som bemandingsplanlægning, kampagneforberedelse, afholdelse af performancesamtaler samt opfølgning på vores nøgletal.

Succes i jobbet 
Som aspirant hos IDEmøbler i Herlev, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

 • Har mod på at videreudvikle dine kompetencer, og at du i fremtiden kan se dig selv som butikschef i koncernen.
 • Er konkurrencemindet, brænder for at sælge, nå mål og jagter de gode resultater.
 • Sætter en ære i selv at vise vejen ved at være synlig i butikken og præstere i personligt salg.
 • Er dygtig til at planlægge og følge op på budgetter og nøgletal.
 • Er ansvarsbevidst og fleksibel.
 • Kan skabe retning og formår at kommunikere klart.
 • Er dygtig til kundekontakt og formår at afdække kundens behov og rådgive til de bedste løsninger.
 • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende.

For at blive taget i betragtning til stillingen forventer vi, at du har flere års ledererfaring fra detailbranchen som enten souschef eller butikschef og kan dokumentere resultater. Stillingen er fuldtid og følger butikkens åbningstider.

Blev en del af en stor og dynamisk koncern

I IDEmøbler Herlev bliver du en del af et ambitiøst hold, som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi jagter de gode salgsresultater og vægter samtidig samarbejde, fællesskabet og et godt grin i hverdagen. 

Som en del af IDdesign koncernen og med et landsdækkende butiksnetværk er vi en stor organisation, hvilket åbner op for en række karrieremuligheder. Hos os har vi fokus på interne karrieremuligheder og udvikling, og vi arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for IDEmøbler.

Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld en spændende lederstilling i en af Nordens førende detailhandlere inden for møbler og boligtilbehør, hvor vi arbejder som et hold, og hvor målsætningen er at skabe en forretning, som både medarbejdere og kunder er glade for at komme i. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og bonusordning. Herudover pensionsordning og personalegoder.

Vil du med på vinderholdet?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos IDEmøbler, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.

Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”. Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Arbejdssted

Herlev Hovedgade 43, 2730 Herlev

Stillingstype

Souschef

Ansøgningsfrist

13.10.2017

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

22.09.2017

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent
LinkedIn

Virksomhedsbeskrivelse

IDEmøbler

IDEmøbler er det lokale og moderne bolighus, som hjælper med at skabe rammerne for det gode liv og det levende hjem. Vi tror på nærhed, gæstfrihed samt dyb og kompetent viden inden for de produkter, vi sælger. Vores møbler og boligtilbehør er designs for enhver smag, i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Med et landsdækkende netværk, er IDEmøbler i dag repræsenteret med 39 bolighuse i Danmark og ét på Færøerne, hvor vi altid er klar til at byde vores kunder velkommen hjem til IDEmøbler

Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn

IDdesign A/S

IDdesign er Danmarks førende bolighus-koncern og moderselskabet bag de tre brands IDEmøbler, ILVA og franchisekæden IDdesign. Vi har 72 bolighuse i ind-og udland og beskæftiger godt 1100 medarbejdere. IDdesign ejes af Lars Larsen Group, men fungerer som selvstændige brands.