Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Få en elevuddannelse der kombinerer salg og ledelse i Danmarks største og førende møbelkoncern!

 Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

  • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
  • Bliver en del af en stor koncern med et hav af spændende karrieremuligheder?
  • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
  • Får ledelsesfaget ”Salgsledelse”, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau?

Så grib muligheden og bliv vores salgselev hos ILVA eller IDEmøbler!

Mere end en salgsuddannelse!
Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse, med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af koncernens elever bliver undervist på Himmerland Golf & Spa Resort. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken. Som et ekstra element i salgsuddannelsen følger du et talentspor i salgsledelse, der kvalificerer dig til at varetage personaleledelsesopgaver som f.eks. afdelingsleder.

SALG, SALG, SALG!
Som salgselev er dine vigtigste opgaver salg og vejledning. Du skal derfor synes, at salg er sjovt og udfordrende og have et vinderinstinkt, der får dig til at se og udnytte muligheder i en salgssituation. Hos IDEmøbler/ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du skal ud på salgsgulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette møbler. 

”Jeg synes, det er fedt, at det er salg, hvor jeg går i dialog med kunderne og rådgiver dem – og så er det ekstra fedt, når det resulterer i, at man lukker en ordre. Det giver et rigtig sus i maven”
– Emil, salgselev, IDEmøbler

Vi ønsker at gøre dig til én kompetent supersælger og møbelekspert - og du bliver naturligvis klædt godt på til opgaven. Foruden skoleophold og din faste plads på sælgerteamet i butikken, vil du deltage på salgs- og produkttræningsforløb, besøge leverandører og prøve kræfter med forskellige produktområder i bolighuset.

Er du konkurrencemenneske og drives du af at skabe resultater?
Hos IDEmøbler/ILVA har vi fokus på i fællesskab at skabe resultater. Salgsmål er en fast del af hverdagen og i form af træning, dialog og feedback, hjælper vi hinanden med at nå salgsmålene. Vi går benhårdt efter at være kundernes foretrukne bolighus og være kendt for en femstjernet kundeoplevelse. Derfor søger vi dig, som har mod på at tage ansvar, bliver motiveret af kundekontakt og sætter en ære i at hjælpe kunderne til at finde den bedste løsning, som passer til deres behov.

Gør salgskarriere inden for Danmarks største møbelkoncern.
Med en salgselevuddannelse hos IDEmøbler/ILVA får du en unik mulighed for at blive en del af en stor koncern, hvor karrieremulighederne er mange. En koncern, hvor vi arbejder som et hold, og hvor vi giver plads til dem, som vil fremad – det er kun dit salgstalent, der sætter grænserne for dine videre karrieremuligheder i koncernen.

”Det mest unikke ved salgsuddannelsen er, at man får et skoleforløb af høj faglighed og med utrolig kompetente lærer. Dette kombineret med, at man får ansvar under uddannelse og muligheden for at udvikle sig og komme op ad rangstigen.” - Helene, tidligere salgselev, nu Møbelchef hos ILVA.

Vi afholder løbende rekrutteringsdage – så send os din ansøgning allerede i dag!

Læs mere om salgselevuddannelsen på salgskarriere.dk. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Arbejdssted

Hele Danmark ,

Stillingstype

Salgselev

Ansøgningsfrist

05.03.2018

Startdato

juli,aug.,sep. 2018

Oprettet

28.11.2017

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA og IDEmøbler

IDdesign er Danmarks førende bolighus-koncern og moderselskabet bag de tre brands IDEmøbler, ILVA og franchisekæden IDdesign. Vi har 72 bolighuse i ind-og udland og beskæftiger godt 1100 medarbejdere. IDdesign ejes af Lars Larsen Group, men fungerer som selvstændige brands.

Vil du vide mere om ILVA og IDEmøbler som arbejdsplads og vores karrieremuligheder? Så mød os på Job og karriere på ide.dk eller på job og karriere på ilva.dk og følg os på LinkedIn.